För att komma till ätsmart klicka på bilden nedan!

tisdag 1 december 2009

Meny vecka 49

1. Spagetti bolognese med majs- & persiljesallad – barnens rätt
2. Räkrisotto på råris med äpple och curry
3. Mustig korvgryta med rotfrukter
4. Biffwok med basilika
5. Kycklinggulasch med tomat och spenatsallad

Finns i skafferiet:
· Salt, peppar & olivolja – Behövs i stort sett varje dag
· Kummin, paprikapulver, rosmarin, curry, torkad örtkrydda (ex timjan, oregano, basilika eller/och rosmarin) & lagerblad – Av de torkade örtkryddorna kan ni välja en eller flera. Ni behöver inte köpa alla. Torkade örtkryddor används till köttfärssåsen och det är godare om man kan blanda i fler örtkryddor men det räcker med en.
· Sambal, honung & soya – sambal behöver ni bara köpa om ni vill ”hotta” till biffwoken.
· Kycklingfond, tomatpuré & maizena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar